HOP

HOPdenmark

Hvad er HOP?

HOP-teamet har et stort ønske - Vi vil gøre skolesystemet til et fantastisk sted at være barn!
Vi tilbyder udarbejdelse og udføring af specialdesignede legeforløb, som vi baserer på internationalt anerkendte terapeutiske metoder og den nyeste forsking om leg og børnetrivsel. Gennem vores legeforløb øges børnenes trivsel, barrierer mellem børnene nedbrydes og personlige, sociale og følelsesmæssige kompetencer udvikles. 


HOP består af et ungt og kompetent team, der er verdensmestre i leg i børnehøjde. Med en god faglig baggrund, afprøvede metoder og erfaring med terapeutisk leg, ser vi os som et stærkt team. 

HOP-teamet

Anne B. Borg

Forløbs- og kvalitetsansvarlig

Med mit arbejde i HOP ønsker jeg at skabe inkluderende børne-fællesskaber og gode relationer for børn, samt at give lærere og pædagoger værktøjer til at arbejde med børnegruppens trivsel.

Kasper Poulsen

Forretningsudvikling

Jeg ser mit arbejde i HOP, som en mulighed for at skabe bedre og mere trygge rammer for børn,  med fokus på trivsel og inklusion.

Carina L. Svindborg

Kommunikation og funding

Jeg ser HOP som en mulighed for at skabe en fremtid, hvor børn oplever en større forståelse og accept af hinanden på trods af forskelligheder.

Vision

Visionen for HOP er at gøre skolesystemet til et fantastisk sted at være barn. 
Vi tror på, at det bedst kan lade sig gøre, hvis man skaber et udgangspunkt, hvor der arbejdes med inklusion og fællesskab på børnenes præmisser. Derfor ser vi leg som det bedste redskab til at styrke trivsel på skolerne.

værdier

Vores værdier hos HOP er meget simple. Vi fokuserer på åbenhed, ærlighed og inklusion.
Vi forstår, at børn og unge kan være en sårbar gruppe, der kræver stor forsigtighed og viden for at skabe den rette respons til vores forløb. 
Hos os kan alle være med, vi ser ikke forskelligheder eller pskykiske og fysiske udfordringer som en hindring, vi ser det som nye perspektiver, som alle kan lære af.

Det handler om at have det sjovt. Dette gælder både, når vi er ude for at ‘lege’, men også for vores ansatte og frivillige. 

Mission

Vores mission er at skabe inkluderende børnefællesskaber med deltagelsesmuligheder for alle børn. 
Derfor specialdesignes vores legeforløb til den enkelte klasse, og alle vores aktiviteter kan tilpasses til at inkludere alle. Det betyder, at vi også skaber muligheder for tosprogede børn og børn med fysiske eller psykiske udfordringer.

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept